top of page
CONTAINER.jpeg

Транспортни Решения

Инвестирайки усилията си в развитието на нашите най-добри услуги, ние установихме сътрудничество с водещите транспортни компании на пазара. Използвайки нашата мрежа от доставчици на услуги, ние предлагаме  решения от всеки вид – автомобилен, железопътен, морски и въздушен транспорт.

Image by Lucas van Oort

Морски Транспорт

Персонализираният анализ на нуждите на клиентите ни позволява да изберем правилния превозвач и най-конкурентните цени. Проследяване на транзитното време, както и контрол на пратките в реално време са възможни благодарение на създадената от нас логистична контролна кула (LCT).

Изградените партньорства с доверени компании в световен мащаб, ни позволяват да предлагаме пълен спектър от услуги:

  • Цели контейнери (FCL)

  • Групажни контейнери (LCL)

  • Доставки от врата до врата

  • Крос доставки

  • Сървей на стоки, укрепване и сертифициране

  • Митническо представителство

Сухопътен Транспорт

Използвайки собствен автопарк или лицензирани подизпълнители, извършваме доставки на контейнери до адрес, както и международни автопревози с конвенционални камиони. Ние гарантираме, че всички доставки са защитени от застраховка “Отговорност на спедитора”, която покрива рисковете, изброени в клаузи “А” и “Б” от Общите условия.

Трайдънт Фрейт ООД притежава лиценз No. 7770 за международен сухопътен транспорт и застраховка „ Отговорност на превозвача“за всички собствени автомобили.

Основните направления са цялата територия на Европа и по-специално Германия, БеНеЛюкс, Унгария, Русия, Украйна, Гърция, Румъния, Македония и Сърбия. Предлагаме специализиран транспорт на текстил, стоки под температурен контрол, течни и насипни товари, извънгабаритни и опасни (ADR) стоки.

Image by Gabriel Santos
RAIL.jpeg

ЖП Транспорт

Покриваме територията на страната посредством единичен, група вагони или блок-влак композиция, в зависимост от количеството и спецификата на товара.
Сервиз от и за страната. Основни дестинации – Балканските страни, Западна Европа, Русия, Украйна, Близкият изток и страните от централна Азия.

AdobeStock_152827807.jpeg

Речен Транспорт

Транспорт на генерални, насипни, течни и извънгабаритни товари по навигационната част на река Дунав с различни по вид и големина речни баржи и самоходни кораби.

Организиране на претоварка от жп вагони и кораби в Измаил, Рени и Констанца на речни съдове с възможност за доставка до Дунавските пристанища на България, Сърбия, Хърватска, Словакия, Унгария, Австрия и Германия. Възможни са превози на товари от Дунавските пристанища през Измаил и Констанца до световни морски пристанища с презокеански кораби.

Въздушен Транспорт

Бърз и надежден транспорт с конкурентни навла.

Съхранение и обработка на товари чрез нашите глобални агенти.

Airplane

Мултимодален Транспорт

В качеството си на мултимодален оператор, Трайдънт Фрейт е в състояние да организира и комбинира различни типове транспорт между страните от Централна Европа, Балканите, бившите Съветски републики и Азия.

Copy of City View Temperature Event Banner (1000 x 1000 px).png
bottom of page