top of page
FORWARDING (1).png

Логистични Решения

Трайдънт Фрейт ООД е член на Националното сдружение на българските спедитори (НСБС), член на FIATA (Международната федерация на спедиторските асоциации) и  CLECAT (Европейска асоциация за спедиторски, транспортни, логистични и митнически услуги). Предлагаме висококачествена спедиторска и логистична услуга.

PROJECT & BULK CARGOES.jpeg

Извънгабаритни

Превози

Със завършени проекти за три ветрогенераторни парка в България за Испански, Немски и Индийски принципали, както и множество проекти за  клиенти, като ЛУКОИЛ и COSCO SHIPPING SPECIALIZED CARRIERS Co., ние сме един от водещите спедитори в областта на извънгабаритните товари в страната.

Oсигуряваме високо ниво на техническа експертиза като по този начин изготвяме възможно най-добрия оперативен план за обслужване на товара, а именно предварителна подготовка, товарене и разтоварване.

Всеки един товар може да бъде превозен самостоятелно или в комбинация с други товари, в зависимост от нуждите и изискванията на клиента.

Насипни

Товари

Предоставяме логистични и складови услуги на различни по вид товари в пристанищни и извънпристанищни складове. В това число:

  • Зърнени насипни и опаковани товари

  • Руди

  • Концентрати

19052009259.jpg
IMG_1705.JPG

Укрепване

и обезопасяване на товари 

Нашите екипи по укрепване на товари предоставят на-доброто решение в зависимост от спецификата на товара и вида транспорт.

Партнирайки си с CORDSTRAP – световен лидер в производството на материали и укрепващи системи, ние използваме Cordstrap composite (CC) захващане , известно като „синтетична стомана“.

Произведената от полиестерни влакна с висока здравина, с вградено в полимерно покритие лента , се прилага в широк спектър от укрепвания.

bottom of page