top of page
SHIP AGENCY (1) (1).png

Агентиране

Като пълноправен член на Българската Асоциация на Корабните Брокери и Агенти (БАКБА), ние предоставяме пазарно ориентирана и конкурентна услуга за корабно агентиране на всички видове кораби в Българските пристанища.

Varna (1)_edited.jpg

Фериботна линия

Трайдънт Фрейт е агент на фериботната връзка Варна – Казвказ. Официално открита на 03.03.2009, към момента линията се оперира от един Руски еднопалубен кораб – „Славянин“ и един Български кораб      „ Варна“.

Фериботен комплекс – Варна е единственият в Черноморския регион ЖП-фериботен терминал с възможност за смяна на ЖП-талиги от европейски към Руски стандарт и се намира на западния бряг на Белославското езеро, приблизително на 30 км от гр. Варна. С това си уникално предимство терминалът предлага кратък и евтин път за товари между Европа и Азия.

Кавказ - Варна

Корабно Агентиране

Благодарение на опита в корабния бизнес натрупан през последните 30 години, ние сме напълно способни да посрещнем всички нужди на корабите посещаващи Българските пристанища.
Добрите взаимоотношения, установени с пристанищните власти и свързаните с корабната дейност фирми, са наше предимство при осигуряването на безпроблемен и възможно най-кратък престой на кораба, за извършването на товаро-разтоварни дейности, ремонт, бункероване и снабдяване във всички Български пристанища.

boat.jpeg
reefer-tank-container-pic3.jpg

Линейно Агентиране

Като агенти на Stolt-Nielsen Transportation Group, предоставяме глобални логистични транспортни услуги от врата до врата на течни товари –хранителни продукти, спирт и вина, химикали.
С флотилия от над повече от 18 000 танк контейнера и 100 презокеански танкера , Stolt-Nielsen Transportation Group е лидер в транспортирането на течни товари.

Пристанищно

Обслужване

Нашите офиси в Пристанище Варна и пристанище Бургас предоставят възможност за обработка на всякакви генерални, насипни или течни товари в пристанищните зони и складове.

Ние съдействаме за изчисляването на разходите и надзора на стоките при обработването им.

Извършване на допълнителни операции както по складиране на товари, така и почистване, пресяване или смесване за подобряване на качеството.

elevate-755053-unsplash (1).jpg
PORT & CUSTOMS AGENCY.jpeg

Митническо

Агентиране

Консултации по митнически въпроси и изготвяне на документи в съответствие с действащото митническо законодателство.

Гарантиране на митнически сборове при транзитни операции на територията на страната.

Услуги по митническите режими с отложено плащане като: Активно усъвършенстване, Пасивно усъвършенстване, Временен внос, Митническо складиране и др.

bottom of page