top of page
Търсене

ТРАЙДЪНТ ФРЕЙТ ОБЯВИ СВОЯТА КАМПАНИЯ ЗА РЕБРАНДИРАНЕ ТОЧНО ПРЕДИ ПРАЗНИЦИТЕ

Актуализирано: 28.03.2023 г.На 23 Декември, точно предеи Коледните празници в страната, Трайдънт Фрейт обяви своята кампания за ребрандиране. Компанията сподели своята нова визия в социалните мрежи. Те споделиха следното:


Бихме искали да изразим своята благодарност към всички наши клиенти и партньори за непрекъснатата подкрепа.

От основаването ни през 1991 г., вече 30 години изграждахме нашия опит в логистичната индустрия като Трайдънт Фрейт ООД. Днес ние сме развълнувани да обявим, че ТРАЙДЪНТ ФРЕЙТ поема стъпка към ребрандиране на своята идентичност, уебсайт и визия.

Тризъбецът в логото символизира триединството на нашата дейност – спедиция, транспорт и логистика. Един морски символ, който изразява доминантност над моретата в митологиите на народите и се счита, че има силата да контролира морската стихия. Запазвайки триединството и морското синьо, ние подсказваме новите хоризонти.

Сега е време нашият бранд да отрази пълния обхват на това кои сме днес, какво правим и накъде сме се насочили. Развълнувани сме да обявим, че този ноември 2021 г., отбелязвайки нашата 30-та годишнина, преминаваме към следващата стъпка на нашата марка, с нетърпение очакваме следващата глава в отношенията ни с всички вас, рамо до рамо, за да помогнем да постигнете вашите корпоративни цели.

Вдъхновени сме от това, което сме направили възможно – от способността ни да се свързваме с нашите клиенти и света около нас.

Докато напредваме към нашата нова идентичност, ние гледаме напред към все по-големи цели и с уважение към нашата история – предизвиквайки себе си да напредваме, да се модернизираме, да правим иновации и да ви поставим в центъра на всичко, което правим.


През месец Декември 2021, Трайдънт Фрейт ООД чества своя 30 годишен юбилей.

111 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page